Càncer i relacions socials

L’IMPACTE EN LES RELACIONS AMB ELS TEUS ÉSSERS ESTIMATS I COM GESTIONAR-HO

  1. Inici
  2. /
  3. Com t’ajudem
  4. /
  5. Càncer i relacions socials

El diagnòstic de càncer i les diverses etapes per les que passes durant el procés oncològic – el tractament, els controls, l‘alta mèdica-, inevitablement produeixen un impacte en gairebé tots els aspectes de la teva vida. Càncer i relacions socials són dos factors que sovint entre en col·lisió i amb els que es pot aprendre a conviure.

És molt probable que les teves relacions amb les persones més properes també es vegin afectades, i això pot ser dolorós. La teva parella, els teus fills, els teus familiars o els teus amics estan preocupats per la teva salut però potser eviten parlar-ne per no afegir-te preocupacions. O potser volen ajudar-te en aspectes pràctics de la teva vida, però no saben què fer ni què dir. Per la teva banda, potser et costa verbalitzar-los els teus pensaments, estats d’ànim o necessitats, encara que convisquis amb elles o que visquis sol.

Això sol fer que les persones amb càncer se sentin aïllades, incompreses, i que la seva ansietat augmenti. En aquesta secció t’orientem per ajudar-te a prendre consciència d’aquestes dificultats, que són molt habituals, a acceptar-les i a gestionar algunes de les situacions més freqüents que solen produir-se en les relacions socials durant el càncer. Es tracta de les persones que més t’estimen i a les que més els importes … sens dubte, informar-te i ocupar-te de la teves relacions millorarà el vostre benestar.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

null

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

CONVIURE AMB EL CÀNCER

Menú