Suport a cuidadors

PER TENIR CURA D’ALGÙ, TU TAMBÉ NECESSITES CUIDAR-TE

Cuidar a una persona estimada que té càncer pot fer-te sentir útil. Gràcies al teu esforç i compromís l’estàs ajudant a transitar el millor possible una etapa difícil de la seva vida.

De tota manera, en moltes ocasions segurament també et genera preocupació, ansietat, frustració o enuig. Potser tens dubtes -sobre com enfrontar algunes situacions quotidianes, sobre el futur- o simplement et sents cansat o sol. Sigui com sigui, el que et passa és important i mereix que li prestis atenció.

A Kālida podem acompanyar-te en aquest moment, tant si ets una persona adulta, com si ets un cuidador jove. Sabem que tu també necessites cuidar-te. Si has perdut a una persona a causa del càncer, també estem al teu costat. Aquí trobaràs alguns consells per a l’etapa de dol que esperem que t’ajudin.

I sobretot, t’animem a que t’apropis al Centre Kālida per poder escoltar-te i donar-te tot el suport que necessitis. Recorda que el nostre equip està preparat per acompanyar totes les persones que esteu convivint amb el càncer, no només a qui té la malaltia.

Cuidadors joves

Si tens menys de 25 anys i cuides a una persona estimada amb càncer, no estàs sol. Kālida fa costat als cuidadors/es joves.
Més informació

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

ARTICLES RELACIONATS