Suggeriments i queixes

Des de la Fundació Kālida vetllem perquè la teva experiència, en el marc dels nostres serveis gratuits de suport psicosocial integral, sigui sempre excel·lent. T’informem que a Kālida ens acollim als compromisos de qualitat detallats a la nostra Carta de Serveis basada en la norma UNE 93200:2008  

Si tens algun suggeriment o queixa, si us plau completa aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu en un termini màxim de 30 dies hàbils. 

També pots escriure’ns a hola@fundaciokalida.org per sol·licitar més informació. Gràcies als teus comentaris ens ajudaràs a seguir millorant. 

"*" Indica els camps obligatoris

Nom*
FUNDACIÓ PRIVADA KĀLIDA és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR).
Política de privacitat*
Comunicacions

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable FUNDACIÓ PRIVADA KĀLIDA. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les teves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD ), sobre protecció de dades. Les teves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·licitis la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a CENTRE KĀLIDA SANT PAU, CARRER SANT ANTONI MARIA CLARET, 167 08025, BARCELONA o mitjançant un correu electrònic a lopd@www.fundaciokalida.org.