Seguim al teu costat: nous canals d’atenció

La nostra raó de ser és contribuir a millorar el benestar i la qualitat de vida de totes les persones que conviuen amb el càncer.

En aquests moments, en què tots hem de quedar-nos a casa per prevenir els contagis, les professionals de Kālida Sant Pau segueixen estant a la teva disposició en cada moment que les necessitis.

Fins i tot si encara no t’havies decidit a apropar-te a Kālida, potser aquest sigui un bon moment per a que t’acompanyem  per primera vegada, encara que no puguem veure’ns personalment.

Ja hem començat a atendre per canals alternatius, i hem habilitat un sistema molt senzill per reservar cites: sota aquestes línies podrás elegir la teva sessió en funció del tipus de suport que necessitis:T’oferim:

  • Suport Pràctic: si tens dubtes o preguntes en relació al teu procés oncològic o el d’un familiar, o si vols practicar a casa alguna activitat d’exercici lleuger, relaxació o rebre consells nutricionals, pots reservar una sessió amb les nostres Infermeres Especialistes en Suport Oncològic .
  • Suport Social: l’impacte del càncer va més enllà dels efectes físics o emocionals derivats de la malaltia. Per això, en aquests moments d’aïllament forçat, la Treballadora Social de Kālida està a la teva disposició per donar resposta a les teves preguntes i orientar-te en aquesta fase d’incertesa.
  • Suport emocional o psicooncològic: el càncer pot produir un gran daltabaix emocional tant en les persones afectades directament, com en els seus cuidadors i familiars. Si, a l’impacte de la malaltia, s’afegeix una crisi sanitària com l’actual, els estats d’ànim negatius es poden incrementar. Les nostres Psicooncòlogues volen estar al teu costat i per això t’oferim la possibilitat de reservar aquí una sessió de teràpia individual amb elles.

Et demanarem que escullis un dia i una hora per a la sessió que necessitis, i indiquis quin canal prefereixes que utilitzem fem connectar amb tu i realitzar les sessions:

  • Telèfon, ens hauràs d’indicar el nombre a què prefereixes que et truquem.
  • Hangouts: (servei de xat de Gmail). Si utilitzes el teu PC o portàtil i tens un compte de Gmail ja ho tens inclòs, només has d’entrar al menú de dalt a la dreta. Si vols contactar-nos a través del mòbil, hauràs descarregar-te l’aplicació a Google Play o Apple Store i informar-vos del teu usuari – és el teu correu electrònic de Gmail-)
  • Skype: pots instal·lar- ho al teu ordinador o baixar l’aplicació al teu mòbil descargándola a Google Play o Apple Store. Hauràs de registrar-te i indicar-nos el teu usuari.

Rebràs una confirmació al teu correu electrònic, i, si ho desitja, un recordatori al teu mòbil. I si per qualsevol raó necessites canviar l’horari, també podràs fer-ho.

A més, pots contactar-nos per correu electrònic a kalida.santpau@www.fundaciokalida.org ,  hola@www.fundaciokalida.org , a el telèfon 937 377 808 (horari d’atenció: de Dilluns a Dijous de 8h30 a 17h i Divendres de 8h30 a 15h) o mitjançant les nostres xarxes socials a Facebook, Twitter, Instagram o Linkedin.

RELACIONATS