“Pas a pas”. Camina per les persones amb càncer.

Saps que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana caminar 10.000 passos cada dia,  – 7 quilòmetres- per millorar el teu estat físic? Durant les properes setmanes t’animem a que entris en acció per posar-te més en forma gràcies a aquest repte, i ens ajudeu a captar fons per a acompanyar les persones amb càncer i les seves famílies en Kālida Sant Pau.

Entre el centre Kālida  Sant Pau i el centre Maggie’s de Edimburg (el primer a inaugurar-se de la xarxa internacional de la qual forma part Kālida) hi ha 1.665 quilòmetres i aquest estiu volem unir, pas a pas, aquests dos espais de suport integral per a persones que conviuen amb el càncer, siguin pacients, familiars o cuidadors. Ens ajudes?

Arma’t d’un podòmetre (pots descarregar gratuïtament al telèfon qualsevol de les App de Google Play o Apple Store) i, pas a pas, recorre quilòmetres. Entre tots, estiguem on estiguem, podem sumar passos i recaptar fons per cada quilòmetre recorregut.

Implicant-te en aquest saludable i divertit repte ofereix-acompanyament gratuït a les persones amb càncer i les seves famílies. T’hi sumes?

Com pots participar-hi?

1) Mou-te cada dia: de l’1 d’agost a l’20 de setembre – durant 50 dies – recorre cada dia, pas a pas, 7 quilòmetres. Si ho aconsegueixes, hauràs realitzat 500.000 passos, ‘En total hauràs recorregut 350 quilòmetres! Encara que et sembli mentida, si a 5 persones compleixen el repte, la suma dels seus passos aconseguiria cobrir la distància de 1.665km que separen Barcelona d’Edimburg.

2) Recapta fons. Fes la teva aportació a través de Migranodearena i comparteix el repte entre els teus familiars i amics. Explica’ls el teu compromís per e-mail, missatgeria instantània (WhatsApp, Line …) o mitjançant xarxes socials. Animeu-los a recolzar-te fent una donació a favor de les persones amb càncer que acompanyem a Kālida, esmentant el teu nom al fer la donació en Migranodearena. La suma del teu donatiu al costat de les que realitzin els teus coneguts podrà fer una gran diferència.

3) Comunica els teus assoliments: t’ animem a comunicar els èxits que vagis aconseguint, per animar als teus familiars i amics a que se sumin alrepte i donin fons en el teu nom. Per cert, quan comparteixis els teus resultats en les xarxes socials, esmenta a Kālida (@fundaciokalida) i utilitza l’etiqueta: #KalidaPasoaPaso. Així, podrem seguir-te i compartir el teu esforç amb els nostres seguidors.

Què t’oferim si aconsegueixes el repte? Celebrar-ho junts.

Si aconsegueixes caminar els 500.000 passos en 50 dies i recaptar 60 € o més conjuntament amb els teus familiars i amics, et convidarem el 25/09 a celebrar-ho junts en un esdeveniment molt especial que organitzarem al centre Kālida Sant Pau de Barcelona. A més a més, et regalarem una samarreta

Però el millor serà que entre tots els que us hi sumeu al repte aconseguireu fons per oferir suport integral a les persones amb càncer i les seves famílies. Per exemple:

Recaptant 2.000 €, podrem sufragar a 1 dia de funcionament de centre Kālida Sant Pau, beneficiant fins a 100 persones.

Amb 3.300 € podem oferir, per exemple, 55 sessions de teràpia psicooncològica individual o familiar.

Entra ara i comença a sumar els teus quilòmetres: Migranodearena.org

RELACIONATS