Participa dels primers Jocs Florals de Kālida

Si convius amb el càncer, pots participar amb una creació literària, sigui prosa o poesia, inspirada en el tema “L’esperança”. Tens temps fins al 14 d’abril a les 14 h. I, per descomptat, hi ha premis per als guanyadors.

Més enllà del suport professional que oferim cada dia, a Kālida fomentem la participació en activitats comunitàries on les persones puguin canalitzar la seva creativitat i l’expressió dels seus pensaments i emocions.

Aquest certamen s’organitza amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, és una bona ocasió perquè deixis volar la teva imaginació i experimentis amb el poder que tenen les teves pròpies paraules per a tu i per als altres. Pots participar, tant si ja has vingut al Centre Kālida com si mai ho has fet.

El jurat és presidit per la reconeguda escriptora Tania Justé. L’integren també dues voluntàries de Kālida Sant Pau i una persona del nostre equip. El dijous 21 d´abril pel matí farem l´acte de lliurament de premis, amb la presència del jurat. Els guanyadors llegiran les seves obres.

Tot el que has de saber per participar-hi:

  • El concurs està dirigit a totes les persones amb càncer, familiars i cuidadors que vulguin participar-hi, hagin visitat Kālida Sant Pau o no.
  • El tema central del concurs és “L’esperança”. Tens total llibertat per enfocar-ho com vulguis.
  • Idiomes: castellà o català.
  • Pots presentar una obra, a la categoria que prefereixis: prosa o poesia. Hi haurà un premi per categoria.
  • Si és prosa, l’extensió serà d’una carilla A4. Si és poesia, 2 ó 3 estrofes, de 4 ó 5 versos cadascuna.
  • L’obra ha d’estar signada amb un pseudònim.
  • Hauràs de lliurar-la a Kālida Sant Pau, mitjançant dos sobres: un amb la teva obra impresa (també pots lliurar-la manuscrita pero recorda fer bona lletra) i un altre amb el teu pseudònim i el teu nom real i el teu telèfon, perquè, si guanyes, puguem identificar-te i avisar-te.
  • Publicarem les obres en aquesta web i a les nostres xarxes socials si els guanyadors ens autoritzen.

Molt important: abans de portar la teva obra, et recomanem que llegeixis detingudament les bases del certamen. 

Hem prorrogat la data límit d’entrega, per donar-te més temps per a inspirar-te. Anima’t i comença a escriure!

RELACIONATS