Kālida Sant Pau continua desplegant la seva activitat assistencial.

Seguim treballant per ampliar el rang de serveis pensats per millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones que conviuen amb el càncer que ens visiten. Si fins a la data s’han desplegat activitats en les àrees de suport emocional i pràctic, ara posem a disposició, de forma gratuïta i oberta a tothom, els primers serveis de suport social, que esperem seguir ampliant properament:

  • Sessions de suport individuals o familiars: si estàs immers/a en un procés oncològic, Apropa’t a Kālida Sant Pau i l’Assessora en Serveis i Prestacions Socials estarà a la teva disposició per assessorar-te, orientar-te i informar-te sobre els teus drets així com per accedir a les prestacions i serveis socials, tant públics com privats, més apropiats a cada situació. Si ho prefereixes, també pots sol·licitar una cita prèvia.
  • Taller “Estic de baixa mèdica”: Després del diagnòstic de càncer has hagut d’interrompre la teva activitat laboral / professional? Tens dubtes sobre como afrontar el tribunal mèdic de l’ICAMSi no coneixes amb detall quins són els teus drets sociolaborals, t’animem a assistir a aquest taller on podràs conèixer les opcions legals que estan al teu abast capacitant-te per a la presa de decisions que més et convinguin en qualsevol moment de la teva baixa mèdica.
    • Activitat grupal de 2h de durada.
    • Programat per al primer dimecres de cada mes de 12h00 a 14h00. 
    • Grup obert i dinàmic de fins a un màxim 10 participants. Adreçat a persones amb càncer així com a cuidadors principals.
    • Material per als participants: guia d’ajuda, formularis i o impresos per a sol·licitar les prestacions o subsidis a les quals poden accedir (Incapacitat Permanent, Discapacitat…).
Com puc apuntar-me o demanar cita prèvia?

Per apuntar-te al Taller “Estic de baixa mèdica” o sol·licitar una cita prèvia amb l’Assessora en Servei i Prestacions Socials, només has de trucar-nos al 935 537 930 o enviar un correu electrònic a kalida.santpau@www.fundaciokalida.org.

 On? Al centre Kālida Sant Pau

Totes les activitats de la Fundació Kālida són gratuïtes i obertes a qualsevol persona amb càncer, familiars i/o cuidadors que la necessitin. Per poder mantenir aquest model assistencial necessitem el teu suport. Descobreix aquí com pots col·laborar amb Kālida i millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones que conviuen amb processos oncològics.
ajuda social, ayuda social, cáncer, Fundación Kalida, Kalida Sant Pau, soporte social, suport social

Artículos relacionados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.