Kālida d’un cop d’ull

Kālida segueix avançant gràcies a cadascuna de les persones que s’apropen al nostre primer centre Kālida situat al costat de l’Hospital de Sant Pau. Elles confien dia a dia en el nostre model d’acompanyament inspirant en l’experiència i evidència demostrada per l’organització internacional Maggie ‘s, xarxa internacional de centres a la qual Kālida pertany. Així ho reflecteixen les xifres de l’any 2019: vàrem rebre més de 6.000 visites, 2.359 d’elles van venir al centre Kālida Sant Pau per primera vegada. Durant el 2020 preveiem superar les 10.000 visites.

Les professionals del nostre equip assistencial van oferir 3.227 sessions de suport individual, tant emocional com pràctic i social, i es van dur a terme 302 sessions grupals en format de cursos o tallers. I el que és més important per a nosaltres: les persones que estan participant en les diverses activitats grupals les puntuen amb un 9,4 sobre 10 i el 83% d’elles ens diu que el recomanarien a una altra en la seva mateixa situació.

Descobreix més en aquest breu resum de l’any 2019.

En paraules de Carmen, que ha participat en diverses activitats, “el que he trobat a Kālida és molta ajuda, amb un enfocament que estava buscant des de feia temps però que no trobava: en un espai molt agradable, amb una proposta variada, que cobreix molts aspectes diferents i necessaris, i amb una atenció molt ràpida. “

Tot això és possible gràcies a la participació i confiança de les persones amb càncer, els seus familiars o cuidadors, implicats en millorar el seu benestar; aixì com l’experiència, compromís i dedicació de l’equip de professionals assistencials, de les persones voluntàries i dels experts externs que acompanyen les persones que ens visiten.

Tot això no hauria estat possible sense la col·laboració econòmica de més de 170 persones que s’han sumat com “Amigues de Kālida” o donants, i a més de 53 empreses, fundacions i entitats que han aportat fons o realitzat donacions en espècie o prestat serveis gratuïtament. Gràcies a cada una d’elles per la seva confiança i la seva generositat.

RELACIONATS