Kālida als mitjans

Tant  TV3 com La Vanguardia van explicar recentment la història de l’Adrià, operat de càncer durant la primera i segona onada de la pandèmia a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

“El realment dur no va ser la quimio ni les operacions, sinó la solitud durant els dies que vaig estar ingressat …” Adrià Ferrer.

Acompanyat de la Dra. Anna Virgili, oncòloga mèdica de l’Hospital de Sant Pau i per Sara García, coordinadora i psicooncòloga del primer Centre Kālida, va explicar la seva experiència d’haver d’operar-se tres vegades en un moment en el que a l’hospital tot estava canviat per prioritzar els pacients de COVID-19.

 “Per als pacients va ser molt dur i per a nosaltres també” -Dra. Anna Virgili, oncòloga mèdica que atén a l’Adrià.

Per la seva banda, Sara García, qui durant tot aquest temps ha acompanyat a l’Adrià com a psicooncòloga, tant presencialment com a distància, va explicar que durant la pandèmia la sensació d’incertesa, ansietat i por entre les persones amb càncer s’ha incrementat substancialment.

“Ens plantejaven temes com la por a venir l’hospital” Sara García. Coordinadora de Kālida Sant Pau.

Entra aquí per veure el reportatge de Núria Pruneda a TV3 a la carta i el d’Ana McPherson a La Vanguardia.

Ajuda’ns a difondre aquests reportatges, perquè més persones coneguin la situació de les persones amb càncer i la tasca coordinada entre l’Hospital de Sant Pau i Kālida per donar-los una resposta integral.

Si ets periodista o treballes en un mitjà de comunicació i t’interessaria explicar i visibilitzar històries con la de l’Adrià, escriu-nos a: hola@fundaciokalida.org

RELACIONATS