Implementem la Carta de Serveis del centre Kālida Sant Pau

Des de la Fundació Kālida vetllem perquè l’experiència de les persones que accedeixen al nostre programa de suport psicosocial integral, gratuït sigui excel·lent i satisfaci les necessitats i expectatives de les persones a qui acompanyem. 

És per aquest motiu que cada any mesurem l’experiència dels usuaris que ens visiten mitjançant un qüestionari d’avaluació anual (qüestionari configurat segons la metodologia de la xarxa internacional de Centres Maggie’s, a la qual pertany Kālida). Les opinions i punt de vista dels usuaris són realment importants per a Kālida ja que ens ajuden a seguir millorant, permetent-nos oferir un millor acompanyament a totes les persones que ens visiten o ho faran en el futur.

L’any 2022 vam rebre un total de 10.400 visites (2.154 persones), i de l’enquesta anual en destaquem les següents dades:

  • El 90% recomanaria Kālida a persones en la seva mateixa situació (Segons metodologia “Net Promoter Score”).
  • El 99% dels enquestats van puntuar el servei de Kālida com a “Molt bo” o “Excel·lent”.
  • Al 95%, Kālida els ha ajudat a sentir-se més acompanyat/da
  • El 88% considera “Útil” o “Molt útil” el fet de rebre suport sense cita prèvia per part de les professionals.

En aquesta línia i d’acord amb l’objectiu d’oferir un programa excel·lent, hem implantat la Carta de Serveis del centre Kālida Sant Pau, basada en la norma UNE 93200: 2008, en la qual assumim els nostres compromisos de qualitat. A partir d’ara, anualment publicarem un informe basat en l’assoliment d’aquests objectius. La implementació d’aquesta Carta de Serveis ha estat possible gràcies a l’assessorament d’ Ecogesa.

A més a més de la nostra Carta de Serveis, també t’animem a consultar el document que recull els Drets i Responsabilitats de totes les persones que rebin acompanyament per part de Kālida.

També posem a la disposició dels usuaris un formulari de Suggeriments i Queixes, el qual ens comprometem a donar-ne resposta amb un termini màxim de 30 dies hàbils.  Pots trobar-lo aquí.

 

 

RELACIONATS