Èxit del primer Sopar Concert en benefici de Kālida Sant Pau

El passat dijous 26 de maig vam celebrar al Recinte Modernista de Sant Pau el primer Sopar Concert en benefici de Kālida. A l’acte, presentat per la periodista Candela Figueras, van assistir-hi més de 400 persones, que van gaudir d’un menú deliciós preparat amb molta cura per Jubany Events i d’un espectacle musical Rat Pack, amb la participació d’en Jordi LP, Lexter i Pepe Llorens. Els assistents van poder participar al sorteig d’una joia gentilesa de Rabat Jewelry.

El Dr. Barnadas, Cap d’Oncologia Mèdica de l’Hospital de Sant Pau i Patró de Kālida va explicar als assistents el valor del programa com a complement dels tractaments mèdics, i Germán Castejón, president de Kālida, va agrair a totes les persones que van fer possible aquesta nit que, sens dubte, ha marcat un abans i un després per a la Fundació. 

L’esdeveniment va comptar amb la inestimable ajuda de 20 voluntaris de la Fundació Kālida. La seva participació i l’entusiasme que van trasmetre van ser clau pel desenvolupament de l’acte. 

Amb el benefici que ha generat l’esdeveniment gràcies a la generositat dels patrocinadors, col·laboradors, donants de fila 0 i dels participants al sorteig de la joia Rabat,  es podran finançar dos mesos de funcionament de Kālida Sant Pau, o el que és el mateix: atendre més de 2.000 visites, realizar més de 120 sessions de suport grupal o oferir més de 200 sessions de suport psicooncològic o social. En altres paraules, acompanyar a moltes persones a que viuen moments excepcionals a causa del càncer. 

Una vetllada deliciosa, divertida, emocionant i solidària amb les persones que conviuen amb el càncer que visiten el centre Kālida Sant Pau.  

Esperem que sigui el primer sopar de molts! 

Per veure totes les fotos, si us plau, omple aquest formulari. Rebràs un e-mail amb l’enllaç.  

 

 

 

 

 

 

RELACIONATS