“Estic molt agraïda a la vida i vull contribuir amb alguna cosa” Catalina.

Dijous que ve, 5 de desembre, es celebra el Dia Internacional del Voluntariat (*). Cada dia, molt temps abans d’inaugurar el centre Kālida Sant Pau, tenim el privilegi de comprovar l’enorme aportació que realitzen les voluntàries i voluntaris al nostre programa integral d’acompanyament psicosocial i a el desenvolupament de la Fundació Kālida. Conèixe’ls , a través de les seves paraules, és descobrir una de les parts imprescindibles del cor de Kālida. Moltes gràcies a cada un d’ells per la seva confiança i compromís!

Eduard “Fa uns anys vaig viure l’experiència d’acompanyar en el seu final de vida a persones molt estimades, i va ser molt bonic estar al seu costat; ajudant-los a viure cada instant i a gaudir de les petites coses malgrat tot. En aquell moment potser hauríem necessitat suport psicològic … m’adono que és molt necessari. M’omple molt ser voluntari a Kālida. Estic tota la setmana desitjant que arribi el dijous!”

Catalina “Sóc voluntària en Kālida per ajudar a que la gent amb càncer i les seves famílies se sentin acompanyades. Jo ho vaig patir amb la meva filla i sé per experiència que és un procés molt dur. Ella ara està bé; va tenir molta sort. Per això estic molt agraïda a la vida i vull contribuir amb alguna cosa “.

Isabel “Vaig fer voluntariat a un hospital gran. De Kālida, em va atreure la idea de participar en un projecte innovador, professional i alhora tan humà, que inaugurava a un edifici dissenyat especialment per a generar benestar i acompanyar les persones amb càncer. Em motivava la idea de tenir un vincle en primera persona, i més des del seu inici. M’omple molt quan una persona arriba molt vulnerable i veig que aquí l’ajudem. M’omple molt el contacte humà. Dono una mica … i rebo molt més”.

(*) Establert per Nacions Unides el 1987, per a “contribuir a el desenvolupament sostenible i facilitar que les persones i comunitats contribueixin al seu propi creixement”.

Si tens interès en fer voluntariat a Kālida, entra aquí i completa les teves dades.

, , , , , , , , , , , , , ,

Artículos relacionados

4 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú