Novetats a “Kālida a casa”

Per assegurar que el suport integral que oferim sigui útil en tot moment per a les persones que s’apropen a Kālida, escoltem les seves necessitats y preocupacions i intentem donar-hi resposta creant i innovant constantment.

Aquesta setmana, en l’àmbit emocional ha començat el curs “Et cuido, em cuido”, pensat especialment per als que acompanyen en el seu dia a dia a les persones amb càncer, i que solen enfrontar-se a dubtes, cansament i estrès. El coordina l’ Ana González, psicooncòloga de Kālida Sant Pau.

Durant el confinament, i adaptant-nos a la realitat socioeconòmica hem creat el taller “Impacte de la crisis: recursos al teu abast”, per informar i orientar sobre els recursos i prestacions socials que poden ajudar a alleujar l’impacte social de la crisi sobre les famílies. La facilitadora és l’Eva Frechilla, treballadora social del nostre equip.

Per contribuir al benestar físic o corporal de les persones que acompanyem, també estem oferint noves sessions:

  • “Protegeix-te del sol”, facilitada per una professional de la empresa Avène-Pierre Fabre per abordar les claus de la fotoprotecció a l’estiu.
  • “Mou-te per cuidar-te”, a càrrec del fisioterapeuta i osteòpata Eduardo Sánchez Villavecchia, que de manera voluntària orientarà sobre higiene postural i l’activitat física més apropiada segons els diferents tipus de càncer, en sessions monogràfiques: mama (3 de juny) pulmó (17 de juny), digestius (1 de juliol) i urològics (15 de juliol).

A la pàgina de “Kalida a casa” trobaràs el nostre programa complet, per informar-te i inscriure’t.

Gradualment reprendrem les sessions presencials al centre Kālida Sant Pau, amb totes les mesures d’higiene i distanciament necessàries. Ho anirem informant, a través d’aquesta web i dels nostres perfils en xarxes socials.

Tenim moltes ganes de tornar-hi!

RELACIONATS