No estàs sol davant el càncer

El càncer provoca un impacte emocional difícil d’afrontar. Les persones amb càncer i les seves famílies sovint necessiten suport per abordar-lo durant el diagnòstic, el tractament, la fase de controls i, fins i tot, després de passar la malaltia. Solen sentir solitud, ansietat, por, patir depressió, insomni…

Encara que els familiars i els amics estiguin a prop, moltes vegades la persona malalta de càncer o el seu cercle més íntim no volen ser una font de preocupació. Tenen dificultats per parlar del que senten i acaben aïllant-se.

Més enllà dels tractaments mèdics, és fonamental que es pari atenció a la seva salut emocional. A Kālida acompanyem de forma totalment gratuïta a les persones amb càncer i les seves famílies, oferint-los estratègies, recursos i orientació per ajudar-les a reprendre les regnes de la seva vida.

Fes un donatiu perquè puguem acompanyar a més persones com la Júlia, el Sergi o la Julia que ja han rebut el suport de Kālida. La teva contribució és molt necessària perquè les persones que passin per aquesta difícil experiència vital no se sentin soles davant el càncer.

En primera persona

Descobreix històries de persones que han rebut el suport de Kālida

Júlia, 32 anys. Limfoma.

“Sentia que la tristesa dominava el meu dia a dia. La soledat era bàsicament no sentir-me entesa.”

Sergi, 55 anys. Sarcoma.

“Per a mi va ser un canvi trobar-me amb la calidesa de Kālida i el fet de poder compartir i veure que no estàs sol.”

Julia, 37 anys. Cuidadora.

“Et sents molt sol perquè la resta del teu entorn està en un altre moment vital. I a tu la vida de sobte et fa parar de cop.”

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

TROBA LA INFORMACIÓ I AJUDA QUE NECESSITES

T’oferim informació sobre el càncer basada en l’evidència científica i posem al teu abast recursos per ajudar-te a millorar el teu benestar físic i emocional