Suggeriments i queixes

En el marc del seus serveis gratuits de suport psicosocial integral així com el seus compromisos de qualitat explicitats a la seva Carta de Serveis basada en la norma UNE 93200:2008​, la Fundació Kālida posa a disposició de totes les persones beneficiàries de les seve activitats el següent formulari per a transmetre els seus suggeriments i queixes.  També es possible formular-les de forma presencial al teu Centre Kālida sol·licitant el formulari normalitzat.

Un cop rebuda el teu suggeriment o queixes, la Fundació Kālida es compromet a informar-te de les actuacions realitzades i de les mesures adoptades en el termini de 20 dies hàbils. En cas d’incompliment, pots adreçar-te a hola@fundaciokalida.org per sol·licitar més informació. Gràcies als teus comentaris, ens ajudaràs a seguir millorant.

"*" indicates required fields

Nom*
FUNDACIÓ PRIVADA KĀLIDA és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR).
Política de privacitat*
Comunicacions
Menú