L’equip Kālida recomana 6 llibres per Sant Jordi

  1. L’hospital dels pobres de Tània Juste

“Una novel·la històrica on es relata el procés de construcció de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, obra mestra de Lluis Domènech i Montaner, a través de la mirada de diversos personatges de la Barcelona de principis del segle XX. Un llibre trepidant que em va permetre entendre millor perquè el primer Centre Kālida ha pogut néixer al seu costat.”

Joan, director de Kālida.

 

  1. La vida que aprenc de Carles Capdevila

“Un llibre per connectar amb el batec del teu cor, amb la passió de viure, l’amor i la gratitud.”

Sandra, especialista en suport oncològic de Kālida.

 

 

 

  1. Matar un ruiseñor de Harper Lee

“Un llibre per llegir varies vegades entre els 13 i els 90 anys. Tendresa, compassió, enginy, indignació davant les injustícies, complicitat… Cada cop que el tornis a llegir, trobaràs alguna cosa nova que et commourà. Val la pena.”

María Pía, responsable de captació de fons i comunicació de Kālida.

 

 

  1. Algo extraño me pasó de camino de casa de Miguel Gallardo

“Una novel·la gràfica que relata amb humor i espontaneïtat l’experiència de l’autor, no només amb el càncer, sinó també amb la pandèmia.”

Esther, especialista en suport oncològic de Kālida.

 

 

 

  1. El mundo amarillo de Albert Espinosa

“Un llibre per llegir en qualsevol circumstancia. Em va encantar quan els vaig llegir. Transmet el valor de compartir amb altres iguals, de trobar persones que t’ajuden a créixer tot i les dificultats, i saber estar en el present. T’animo a llegir-lo si vols conèixer qui son els teus “grocs” a la teva vida.”

Ana, psicooncòloga de Kālida.

 

 

  1. El fin es mi principioEl fin es mi principio de Tiziano Terzani

 “Tot i que fa molt de temps que vaig llegir aquest llibre, recordo una lectura reveladora i alhora reconfortant. L’autor expressa de manera clara i sincera la seva visió del món en el que vivim i planteja qüestions que conviden al lector a reflexionar sobre el sentit de la vida i per a què venim a aquest món.”

Sara, coordinadora i psicooncòloga Kālida Sant Pau.

 

Tu també pots recomanar un llibre. Fes-nos arribar la teva recomanació etiquetant-nos a les xarxes socials i utilitzant el hashtag #SantJordiKālida.

RELACIONATS