Segon sopar concert Kālida – Reserva de Tickets

Donació mínima: 175€ / persona

Dia: dijous 1 de juny de 2023
Hora: a les 20:00h
Lloc: Recinte modernista de Sant Pau (Jardins i Sala Convent)

Omple el formulari

Un cop l’hagis omplert rebràs un email a la teva bústia de correu (revisa la de spam si no el veus) amb les instruccions per poder confirmar la reserva. També ens permetrà  posar-nos en contacte amb tu per informar-te de tots els detalls relacionats amb el 2on Sopar Concert Kālida Sant Pau.

"*" Indica els camps obligatoris

Nom*
Només es poden reservar 2 tickets per persona.
En cas de reservar en nom d'una empresa, fundació o entitat indica el no seu nom
Si us plau, si algun dels assistents té alguna necessitat especial (mobilitat, alimentària...), indica'ns-ho a continuació. Si saps el nom de la taula en el que t'hem de situar, indica'ns-ho.
FUNDACIÓ PRIVADA KĀLIDA és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR).
Política de privacitat*
Comunicacions

GRÀCIES PER AJUDAR-NOS A ACOMPANYAR

Participant al II Sopar Concert, finançararem + de 2 mesos de suport psicosocial integral que permetran atendre a les persones que visiten Kālida Sant Pau

Atendre + de 2.500 visites

Atendre + de 500 persones

Oferir + de 125 sessions de suport grupal

Oferir + de 250 sessions de suport psicooncològic i acompanyament social

Vols saber una mica més sobre Kālida?

Acompanyem a persones amb càncer, els seu familiars i entorn, de manera gratuïta, creant centres situats a pocs metres dels Serveis d’Oncologia dels hospitals públics de referència en tractaments del càncer.

El primer Centre Kālida, projectat per Benedetta Tagliabue i situat al costat de l’Hospital de Sant Pau, inaugurat al maig de 2019 ha rebut més de 35.000 visites i ha atès a més de 4.000 persones.

Un model de suport basat en l’evidència i els més de 25 anys d’experiència de la xarxa internacional Maggie’s, amb 31 centres en funcionament al Regne Unit i d’altres països.