“El bon dormir” amb AdSalutem Institute

És molt freqüent que les persones amb càncer vegin afectada la qualitat del seu son i descans, i està comprovat que dormir bé té un efecte terapèutic en les persones que pateixen algun tipus de malaltia complexa, incloses les oncològiques.

Per això hem establert un conveni de col·laboració amb AdSalutem Institute, centre especialitzat en medicina de la son, que a través dels seus professionals ofereix el taller “El Bon Dormir” a Kālida Sant Pau, per ajudar a millorar la qualitat de vida de qui participa del nostre programa d’acompanyament integral, siguin persones amb càncer, els seus familiars, o fins i tot persones en dol.

Jorge, que va assistir al taller recentment, comenta la seva experiència: “des que vaig començar amb la quimioteràpia noto que hi ha dies en què em costa agafar el son i altres en què em desperto a mitja nit. Assistint al taller he confirmat que algunes coses les estic fent força bé però també he recollit diversos consells que seguiré. A més, m’ha agradat coincidir amb persones a les que els passa el mateix, compartir amb elles el que t’està passant i escoltar les seves experiències.”

AdSalutem considera el bon dormir com un pilar fonamental per a la salut, tant com una bona alimentació, el benestar emocional i l’activitat física. El seu impulsor, el Dr. Antoni Esteve, explica “ens especialitzem en aportar noves solucions mèdiques a problemes de la son no resolts per tal de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen afectacions greus, com les oncològiques.”

“El Bon Dormir” és una activitat facilitade pel metge i psicòleg Roberto Cilveti, els divendres de 11:30 a 13:00h. cada 15 dies. Per a més informació, apropa’t a Kālida Sant Pau o contacta’ns:

kalida.santpau@www.fundaciokalida.org,

Tel. 935 537 930

Accedeix a la Nota de premsa completa.

 

RELACIONATS