Efectes que no són secundaris

La pandèmia de la COVID-19 està generant un impacte a la nostra societat difícil de mesurar i que perdurarà en el temps. Els efectes secundaris sobre la salut, l’economia, les relacions socials… són incalculables.

També està invisibilitzant situacions angoixants, com les que viuen les persones amb càncer. A Catalunya, es diagnostiquen més de 35.000 nous casos de càncer cada any. Per totes aquestes persones i les seves famílies, bregar amb la malaltia en temps de COVID-19 afegeix por i preocupació.

A Kālida acompanyem a les persones amb càncer i les seves famílies. Els ajudem a millorar el seu benestar i qualitat de vida oferint-los suport psicosocial integral de manera gratuïta.

Per continuar al seu costat, cal la teva col·laboració. Ara és més necessària que mai.

COMPTEM AMB TU.

FES UN DONATIU

PERIODICITAT:

DADES PERSONALSFORMA DE PAGAMENT

*Camps obligatoris

AVANTATGES FISCALS

Amb l’última modificació a la Llei de Mecenatge, ara pots desgravar-te un percentatge major:

Els primers 150€ en quotes o donatius que aportis desgravaran el 80%. I, a partir d’aquesta xifra, el 35%. Si portes més de 3 anys donant a Kālida la desgravació puja a un 40%.
Aquestes deduccions no apliquen al País Basc ni a Navarra.

ENS HO EXPLIQUEN EN PRIMERA PERSONA

“Quan es va confirmar la pandemia jo ja havia acabat el tractament de quimioteràpia. Tenia en ment fer projectes i coses per recuperar-me, però ens van confinar.
Veía que m’estava afectant a nivell físic i emocional. Estava retrocendint en la meva recuperació: em feia mal el cos, començava a no dormir…”

Almudena, 43 anys. Diagnosticada de sarcoma.

“Quan va començar el confinament per la pandèmia va ser un canvi molt dràstic perquè no podies estar amb la família i els amics. Ens va afectar molt, sobre tot a l’hora de continuar endavant i no pensar massa en la situació de dol que estàvem vivint.”

Antonio, 64 anys. Va perdre la seva filla pel càncer.

VOLS SABER UNA MICA MÉS SOBRE KĀLIDA?