“Cycling for Kālida”: ciclisme i solidaritat amb les persones que conviuen amb el càncer

“Cycling for Kālida”: ciclisme i solidaritat amb les persones que conviuen amb el càncer.

Un equip de 12 ciclistes amateurs. Un projecte solidari per visibilitzar el càncer i captar fons per a Maggie’s. Un repte èpic de recórrer 4 països i fer gairebé 2.000km amb bicicleta en 13 dies des de Yorkshire, a Anglaterra, fins al nostre primer centre, Kālida Sant Pau, a Barcelona.

El Tour de Maggie’s està a punt d’arribar a Barcelona. A Kālida volem donar-los la millor de les benvingudes. Un grup de ciclistes locals els esperarà a la frontera amb França el 12 de maig, i arribaran junts a Begur. Allí els allotjarà gratuïtament l’Hotel Convent, que ha volgut fer la seva aportació a aquesta aventura solidària. El divendres 13 continuaran rumb a Barcelona.

El que té de bo aquesta iniciativa és que, siguis ciclista o no, pots participar-hi activament de moltes maneres. Els ciclistes britànics estan captant fons per al programa de suport del centre Maggie’s Yorkshire. Aquí ens podem implicar tots i contribuir a l’acompanyament integral gratuït que oferim a Kālida Sant Pau a les persones que conviuen amb el càncer.

“Cycling for Kālida”: tu també pots ajudar

Amb el mateix esperit que inspira el Tour de Maggie’s, a Kālida impulsem les iniciatives solidàries relacionades amb el ciclisme. És una manera bonica de mobilitzar-te i sumar els teus amics i familiars per recaptar fons destinats al nostre programa de suport integral. Com et pots implicar?

  • Adquirint articles de marxandatge relacionats amb el ciclisme, desenvolupats per l’empresa Sismic Wear i personalitzats amb el logotip de Kālida. Poden ser per a tu o per regalar.
  • Organitzant reptes solidaris vinculats amb el ciclisme: sumant quilòmetres, amics ciclistes, i contactant amb clubs i botigues que vulguin sumar-se, patrocinant i difonent la missió de Kālida. Crea iniciatives de recaptació de fons, a través de Facebook, Instagram o migranodearena.com i, a pedalar!

… qualsevol acció, per mínima que sigui, ens ajuda a fer que cada vegada més persones coneguin el nostre programa d’acompanyament o col·laborin.

I per descomptat, el divendres 13 de maig pots acostar-te a Kālida Sant Pau a les 18:30hs, per donar la benvinguda a l’equip britànic i als més de 20 ciclistes locals que els acompanyaran. Serà un moment molt emotiu, al final d’aquest recorregut esgotador i ple de significat.

Més informació sobre la iniciativa “Cycling for Kālida”.

Amb la col·laboració de:

RELACIONATS