2n aniversari de Kālida Sant Pau: jornada de portes obertes “Benvinguts a Kālida”

El diumenge 9 de maig celebrem els 2 primers anys de Kālida Sant Pau amb una nova jornada de portes obertes de 9:30 a 14h. Entrada gratuïta.

Kalida Sant PauEl primer centre Kālida va obrir les seves portes el 6 de maig del 2019. Han sigut 2 anys intensos en els que hem atès 17.000 visites, el que significa més de 3.000 persones amb càncer, cuidadors principals i familiars.

Volem celebrar-ho compartint aquest dia especial. Tant si ja ens coneixes com si encara no has vingut, et convidem a que vinguis, juntament amb els teus amics o la teva família. Podreu participar a totes les activitats que hem preparat per aquest dia:

  • Visita guiada: podràs visitar el singular edifici disenyat per la reconeguda arquitecta Benedetta Tagliabue de manera altruista. Organitzarem un recorregut cada 20 minuts, en grups petits per assegurar que apliquem totes les mesures de prevenció davant la COVID19.
  • Expressió artística: papers, ceres, cintes… amb molt poc es pot dir molt. Tallers organitzats per les art-terapeutes d’Art Agere, elles són qui habitualment imparteixen els cursos i sessions d’art-teràpia a Kālida Sant Pau.
  • Classes de Ball: per moure’t, divertir-te i conèixer una manera diferent de mantenir-te en forma. Mireia Ridaura oferirà classes amb el mètode “Dance4Health”. Entre les 11 i les 13h.
  • Sucs saludables: podràs tastar i emportar-te les receptes per fer-los a casa teva. Creats per Núria Durán, nutricionista-dietista de Kālida Sant Pau.
  • Objectes solidaris: polseres de Maritucaeva, davantals de cuina artesans realitzats i donats per Menchu de Diego, punts de llibre pintats a mà per voluntaris i persones que reben acompanyament a Kālida, plats artesans de la Irene Garrigó.

Controlarem l’aforament i et demanarem que et registris a l’entrada per garantir totes les mesures de prevenció davant la COVID-19. Et recomanem venir amb suficient temps per gaudir de la teva visita.

T’hi esperem!

Consulta aquí el plànol d’accés

RELACIONATS